Kerst bloemen, boeketten en kerstbloemstukken

Bezorging Breda en omstreken!

  • Bezorgkosten binnen regio Breda € 4,95 (Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen)
  • Bezorgkosten omstreken Breda  € 7,95 ( Etten-Leur, Chaam, Rijsbergen, Zundert, Oosterhout)

Verras iemand met kerst bloemen of een kerstboeket

Verkrijgbaar vanaf 1 December!

Ga dit jaar voor een extra groene en sfeervolle kerst met onze prachtige kerst bloemen of een kerstboeket. Bloemen zijn tenslotte altijd leuk om te krijgen en geven, dus ook met Kerstmis. Bij Bloemen van Gurp bieden we een breed ´kerst assortiment´ met onder andere kerst bloemen, kerstboeketten en andere sfeervolle kerstdecoratie zoals kerstkransen en gedecoreerde kunstkerstbomen.

Een fleurige kerst met onze kerstbloemstukken

Natuurlijk steelt de kerstboom tijdens kerst de show met zijn versieringen en lampjes, maar ook onze kerst bloemen mogen gezien worden! Geef uw kerstinterieur bijvoorbeeld kleur met een fleurig kerstboeket of ga voor een harmonieus geheel met onze rode en witte kerst bloemen. Er is keuze genoeg.

Al onze kerst bloemen en kerstbloemstukken worden gemaakt van verse bloemen en zijn van goede kwaliteit. Dit betekent dat de bloemen dus niet enkel tijdens de kerstdagen mooi zijn, maar ook daarna nog vrolijk doorbloeien. Wel zo leuk! Bestel onderstaand uw favoriete kerst bloemen of kom langs in onze bloemenwinkel in Breda voor het volledige assortiment kerst bloemen, kerstboeketten en andere kerstdecoratie.

  • Vóór 12.00 besteld vandaag nog bezorgd

  • 7 dagen garantie 100% tevredenheids garantie

  • Verse bloemen Dagelijks verse bloemen

  • Veilig online betalen Via eigen bank met iDeal