Bruidsboeketten

Bloemen op een bruiloft: het is een eeuwenlange traditie. Zo ook het bruidsboeket. Volgens de etiquette zoekt de bruidegom een bruidsboeket uit en betaalt dit. Hij overhandigt dat boeket op de dag van het huwelijk aan zijn aanstaande. In de huidige tijd geldt dat de bruiden steeds vaker betrokken zijn bij samenstelling van bruidsboeketten. Bovendien zijn bloemen voor de bruid niet meer altijd samengebonden tot boeket. Er zijn zoveel prachtige mogelijkheden! Gaat u trouwen? Bloemen van Gurp doet u graag ideeën aan de hand met tips en illustraties. Bekijk de meest voorkomende bruidsboeketten.

Uw persoonlijke bruidsboeket

Voor realisatie van uw bruidsboeket komt u langs in onze bloemenwinkel aan de Mastbosstraat in Breda om bloemen voor uw bruiloft te bestellen. Naast advies over uw persoonlijke bruidsboeket kunnen wij u tips geven over corsages voor uw de bruidegom en uw bruiloftsgasten, een bloemstuk voor de auto en aankleding van uw trouwlocatie. Een persoonlijk bruidsboeket van Bloemen van Gurp: bloemen met een boodschap maken uw huwelijk compleet!

Wilt u geen standaard bruidsboeket? U heeft volop keuze aan andere vormen van bloemen op uw bruiloft. Lees meer over de overige opties.

 

Heeft u vragen?

Neem dan direct contact met ons op via 

076 - 521 44 70 of vul het formulier in op

onze contactpagina.

Openingstijden

De webshop is dagelijks geopend.

Maandag * Gesloten
(Wel telefonisch of per e-mail bereikbaar)
Dinsdag 9.00 uur - 17.00 uur
Woensdag         9.00 uur - 13.00 uur
Donderdag 9.00 uur - 17.00 uur
Vrijdag 9.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag 9.00 uur - 16.00 uur
Zondag Gesloten

* Maandag zijn we wel telefonisch of per e-mail bereikbaar.

 

  • Vóór 12.00 besteld vandaag nog bezorgd

  • 7 dagen garantie 100% tevredenheids garantie

  • Verse bloemen Dagelijks verse bloemen

  • Veilig online betalen Via eigen bank met iDeal