Over Van Gurp

Aan de Van de Reijtstraat 82 te Breda vindt u Bloemen Van Gurp. In onze sfeervol ingerichte bloemenwinkel ziet en ruikt u een assortiment van kleurrijke en dagverse bloemen. Rozen uit Ecquador, tulpen uit Frankrijk en de mooiste seizoensbloemen van dit moment.

Verder heeft Bloemen Van Gurp een grote collectie aparte vazen en potten en een prachtig assortiment houtdecoraties. Neem een kijkje in onze sfeerwereld vol mooie bloemen, planten en potten... Van Gurp, uw bloemist in Breda, sinds 1848. Wij bezorgen ook in Bavel, Dorst, Etten-Leur, Oosterhout, Prinsenbeek, Rijsbergen, Terheijden, Teteringen, Ulvenhout.

Bestel uw bloemen online in onze webshop of neem contact met ons op via tel. nr. : 076-5214470

Contact opnemen Bloemen van Gurp

Werkadres
Van de Reijtstraat 82 
4814 NE Breda

T: 076 - 521 44 70
E: info@bloemen-vangurp.nl 

KVK: 20019968
BTW: NL001676292B49

 

Openingstijden

Onze webshop is dagelijks open

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend, maar niet continu aanwezig. Wilt u een boeket komen afhalen op ons werkadres? Belt u ons even van te voren om de bestelling door te geven. Dan zorgen wij dat deze klaarstaat en er iemand aanwezig is om u te helpen.

Bezorgkosten binnen regio € 4,95
Bezorgkosten buiten regio € 7,95

Bestellen

Heeft u het perfecte boeket gevonden? Aarzel dan niet en bestel vandaag nog het mooiste boeket online! Haal het boeket op in onze winkel of laat het boeket bij u thuis of op locatie bezorgen.

Vragen over het bestellen van boeketten of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Zelf uw bloemen insteken?

Wilt u graag zelf thuis eens een mooi boeket maken? Bekijk dan deze video met de uitleg hoe je de mooiste basis in elkaar zet. Dit helpt u op weg naar een prachtig boeket!

  • Vóór 12.00 besteld vandaag nog bezorgd

  • 7 dagen garantie 100% tevredenheids garantie

  • Verse bloemen Dagelijks verse bloemen

  • Veilig online betalen Via eigen bank met iDeal