Ontdek de pracht van duurzame bloemen

Bloemen van Gurp is dé toonaangevende bloemist in Breda, die zich inzet voor het behoud van onze planeet. Wij geloven dat schoonheid en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Daarom presenteren we met trots ons assortiment aan duurzame bloemen. Stap binnen in een wereld vol kleur en elegantie.

Onze groene missie

Bij Bloemen Van Gurp zijn we bezig met duurzaamheid in elke stap van ons proces. Bij het kweken van onze bloemen tot aan de bezorging bij u thuis, streven we altijd naar minimale ecologische voetafdruk. Onze bloemen worden geteeld met liefde voor de natuur, zonder schadelijke chemicaliën en met respect voor het welzijn van onze telers.

Bloemen die een verschil maken

Kies voor bloemen die niet alleen uw ruimte verfraaien, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Onze duurzame bloemen worden geoogst met zorgvuldige aandacht voor biodiversiteit, wat betekent dat u bijdraagt aan het behoud van bedreigde plant- en diersoorten. Elke bloem draagt bij aan een gezonder ecosysteem, waardoor uw liefde voor bloemen een positieve kracht wordt voor de wereld om ons heen.

Geniet zo lang mogelijk van uw bloemen

De duurzaamheid van onze bloemen gaat verder dan hun teelt. We bieden u handige tips en trucs om de levensduur van uw bloemen te verlengen, waardoor u langer van hun schoonheid geniet. Snij bloemen altijd schuin af en gebruik de juiste voeding voor de bloemen, bijvoorbeeld. Bijkomend voordeel: door samen te werken aan het verminderen van verspilling, maken we onze planeet groener.

Bestel nu uw duurzame bloemen

Aarzel niet langer en bezoek onze webshop. Blader door onze online collectie en kies uit een prachtige selectie van duurzame bloemen. Wilt u de bloemen bij ons komen afhalen? Dat kan! Maak wel eerst even een afspraak. Dit kan door te bellen naar 076 – 521 44 70 of door te e-mailen naar info@bloemen-vangurp.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen.


  • Vóór 12.00 besteld vandaag nog bezorgd

  • 7 dagen garantie 100% tevredenheids garantie

  • Verse bloemen Dagelijks verse bloemen

  • Veilig online betalen Via eigen bank met iDeal