Bloemenwinkel centrum Breda

Een uitgebreid boeket laten samenstellen of nog snel een bloemetje halen? Bij Bloemen Van Gurp vindt u altijd de juiste bloemen voor de gelegenheid. In onze bloemenwinkel in centrum Breda bieden we een grote variatie aan bloemen en planten en adviseren we u graag bij uw zoektocht.

Bloemist in Breda sinds 1848

Bloemen Van Gurp is een bekende naam in Breda en omstreken. We zitten dan ook al sinds 1848 in de bloemen! Deze passie voor bloemen delen we graag met u door de bloemen te vinden die bij de gelegenheid passen. Of het nu gaat om een bosje bloemen om te verrassen, een feestelijk bruidsboeket of een fraai rouwboeket, wij realiseren het voor u. Bij ons kunt u dan ook terecht voor bloemen en planten in de meest uiteenlopende soorten.

Naast onze bloemencollectie kunt u bij ons ook terecht voor zijden bloemen en decoratieve elementen zoals vazen. Alles om te zorgen dat ook u geniet van al het moois die bloemen te bieden hebben.

Bezoek onze bloemenwinkel in Breda

Kom dus langs in onze bloemenwinkel in centrum Breda en laat u verrassen door onze kleurrijke bloemencollectie. Of bestel uw bloemen online in onze webshop. We inspireren u graag!

Bezorging Breda en omstreken!

  • Bezorgkosten binnen regio Breda € 4,95 (Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen, Terheijden)
  • Bezorgkosten omstreken Breda  € 7,95 ( Etten-Leur, Chaam, Rijsbergen, Zundert, Oosterhout)

  • Vóór 12.00 besteld vandaag nog bezorgd

  • 7 dagen garantie 100% tevredenheids garantie

  • Verse bloemen Dagelijks verse bloemen

  • Veilig online betalen Via eigen bank met iDeal